01semih01 Co - Admin
Mesaj Sayısı : 1020 Yaş : 30 Seviye : Aktiflik : Deneyim : Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Cash Flow -patron kim? Paz Ocak 20, 2008 6:48 pm | |
| ÇAĞDAŞ batı yakası gerçek rapi üretir sokaklarda bile hip-hop tüketir bana idol değil maldidov getir mantarı bulamadım kızgınım Bekir çok nadir vurgun yapabilsek yanlış yoldan bir sapabilsek on tane çılgın atabilsek her birine pompa gibi çakabilsek çok paramız gidecek her denemede sana saygım yok mezarıma gelme evlatktan reddetsene beni dinleme müziğimi dağdan inme eşşekten ferrariye binme nefret ediyorum senden ibne benden uzak dur kalbime girme fırtına koptu bu kasırga dinme
NAKARAT vur,kasırga türkçe hip-hop u bomba gibi kur,saatleri oniki otuzbir geçe dur yer altında ilacımı aldım birden geldi nur imdi yüzüne gözüne bulaştırma sakın [2]
VOLKAN çok maraton geçtik neler neler gördük insan gibiydi hepsi bi kısmı köpek oldu bir baktım o puşttu gitti daldan dala kondu inkar etme yakarım bil ki beat te kozlar bizim elimizde şişt deneme eline veririm yılanı dikkat sokmasın burada patron biz façanı bozarım yüzüne açarım bir iz şimdiden kaybettin ayıp ettin trip attın gittin sen kimsin iki kelime ipler koptu cash ve flow beat boxlardan akmakta son nokta şu doyumun doruklarında eksenini kaybettin nitekim madurumuzsun seni gidi ibne tam döndü 180 derece az konuş çok kelime deneme yapamazsın kaldıramazsın baş boynunu bükmelisin bunu bilmelisin volkan çağdaş burada cash kardaş yerimiz de belli bunu bilmelisin gel bizi bul kaba kuvvet hatanı tekrarlama tekrarlarsan kendin için sağlık bakımından çok iyi olmaz kan durmaz bu ne biçim iş anlamadım sanırım biri var kıskançlık koştuk yolumuzda bu da bundan sonra durmayız şahlandık
NAKARAT vur,kasırga türkçe hip-hop u bomba gibi kur,saatleri oniki otuzbir geçe dur yer altında ilacımı aldım birden geldi nur imdi yüzüne gözüne bulaştırma sakın [2]
En son 01semih01 tarafından C.tesi Mart 15, 2008 1:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
DJ_KaBus Admin
Mesaj Sayısı : 1673 Yaş : 31 Location : hof city Seviye : Aktiflik : Deneyim : Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Cash Flow -patron kim? Paz Şub. 24, 2008 3:58 am | |
| | |
|
01semih01 Co - Admin
Mesaj Sayısı : 1020 Yaş : 30 Seviye : Aktiflik : Deneyim : Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Cash Flow -patron kim? C.tesi Mart 15, 2008 1:55 pm | |
| | |
|